Gizlilik Bildirimi

Son güncelleme 10 Temmuz 2020

Bu gizlilik bildirimi, websitelerimizden birini kullandığınızda neden kişisel bilgilerinizi sorduğumuzu, bu bilgileri nasıl saklayacağımızı ve kullanacağımızı anlamanıza yardım etmek amacıyla hazırlanmıştır.

IDP Connect Limited, ana şirket olup aynı zamanda IDP Connect grup şirketlerindeki ( Hotcourses Pty Ltd (Avustralya), Hotcourses Inc. (Kuzey Amerika) ve Complete University Guide) Veri Denetleyicisidir.

İşimizin özü size ve diğer kullanıcılara en uygun kursların ve eğitim sağlayıcılarının bulunmasında yardımcı olmaktır. Bu bizim Meşru İş Menfaatimiz olarak tanımlanır. Kişisel verilerinizi kurs ya da eğitim sağlayıcısı seçerken vereceğiniz kararlarda yardımcı olmak için işliyoruz. Bunu aşağıdakiler aracılığıyla yapmaktayız:

  • Kapsamlı eğitim bilgisi sağlayarak
  • Eğitim sağlayıcılar için reklam ve promosyonel fırsatlar sağlayarak
  • Kullanıcıların doğrudan eğitim sağlayıcılarla iletişim kurmalarını sağlayan özellikler sağlayarak
  • Kurs ya da eğitim sağlayıcısı gibi beğeneceğiniz şeyleri size tavsiye ederek
  • Bize beğendiğinizi söylediğiniz şeylerden, mesela bölgenizdeki yeni bir kurs gibi, sizi haberdar ederek
  • Websitelerimizin bölümlerini tercihlerinize göre kişiselleştirerek
  • Gönderdiğiniz herhangi bir istek veya içerikle ilgilenerek
  • Politikalarımızla ilgili bir değişiklik ya da hizmetlerimizle ilgili bir sorun gibi iletmemiz gereken bir şey olduğu durumlarda sizinle iletişime geçerek
  • Sunduğumuz hizmetlerin kullanım ve performansını kontrol ederek

Bu gizlilik bildirimi, anketlere, yarışmalara ve incelemelere yanıt veren kişiler de dahil olmak üzere, kayıtlı olsun olmasın tüm web sitemiz ve uygulama kullanıcılarımız için geçerlidir. Kayıtlı tüm kullanıcıları "topluluğumuzun üyeleri" olarak adlandırıyoruz

Bilgilerinizin güvenli ve özel tutulması bizim için çok önemlidir. Tüm hizmetlerimiz gizlilik ve güvenlik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.

Kişisel bilgilerinizin toplanılması ve kullanılması

Hiçbir kişisel bilgi vermeden websitelerimize göz atabilirsiniz. Fakat, gelişmiş işlevlerimizden bazılarını kullanmanız için talebinizi gerçekleştirirken ek bilgi isteyebiliriz. Örneğin:

  • Broşür talep ettiğinizde ya da bir eğitim sağlayıcısına soru sorduğunuzda isim, email ve iletişim bilgilerinizi sağlamanız
  • Email haber bültenlerini almak ve tercihlerinizi kaydetmek için hesap oluştururken isim, email adresi ve tercihlerinizi sağlamanız
  • Çevrimdışı eğitim danışmanlığı hizmetlerinden yararlanmanız için isminiz, iletişim bilgileriniz ve eğitim geçmişinizi sağlamanız

Her bir gelişmiş işlevsellik için talep ettiğimiz detaylar, gerçekleştirilmek istenen eyleme bağlıdır.Örneğin:

  • Eğer sizinle email yoluyla iletişime geçmemiz gerekiyorsa, sizden email adresinizi isteyeceğiz.
  • Eğer size uygun mevcut kursları göstereceksek, tercih ettiğiniz başlangıç tarihini soracağız.
  • Eğer Hotcourses ya da partner sağlayıcılarımızdan birine ödeme yapacaksanız, o zaman size kart ve fatura bilgileriniz sorulacaktır.

Verileri girdiğiniz alanların yanında bu bilgileri neden topladığımızın detayları açık bir şekilde gösterilmektedir.

Her bir web sitesi tarafından toplanan verilerin tam listesi, siteye özel veri toplama bildirisinde bulunabilir.

Sizden websitelerimizi kullanırken bazı teknik bilgiler de topluyoruz. Örneğin; kullandığınız tarayıcı türü ya da IP adresiniz. Bu bilgiler websitemizin performansını korumak ve kontrol etmek için kullanılır.

Çerezler

Oturum açma ve tercihler işlevlerini sağlamak ve kullanıcı etkileşimleri hakkında anonimleştirilmiş veriler toplamak amacıyla websitelerimizde çerezler kullanıyoruz. Örneğin, çerezleri aşağıdaki nedenlerle kullanmaktayız:

  • Websitesinde oturumunuzu açık tutmak
  • Kullanıcı tercihlerinizi anlayıp kaydederek en çok ilginizi çeken içerik ve ürünleri size sunmak ve kişiselleştirilmiş bir deneyim yaratmak
  • Gelecekte daha iyi bir site deneyimi ve araçlar sunabilmek için anonimleştirilmiş site trafik ve etkileşim verilerini derlemek. Bunun için Google Analytics, IDP Connect Insights ve IDP Connect Enrolment Matcher Tool gibi araçları kullanmaktayız.
  • Tercihlerinize ve önceki etkileşimlerinize göre hedeflenmiş içerik ve reklamlar sağlamak. Hedeflenmiş reklamlar için üçüncü parti şirketlerle çalışıyoruz. Kişisel veriler bu şirketlerle paylaşılmamaktadır. Beraber çalıştığımız şirketlerin detaylarını Çerez Politikamız bölümünde bulabilirsiniz.

Kişisel bilgiler hiçbir zaman first-party çerezlerimizde tutulmaz.

Tarayıcı ayarlarınızdan bilgisayarınızın bazı veya tüm çerezleri engellemesini seçebilirsiniz. Her tarayıcı farklıdır, bu yüzden tarayıcınızın Yardım menüsüne bakarak çerezlerinizi değiştirmenin doğru yollarını öğrenebilirsiniz.

Çerezleri devre dışı bırakırsanız, bazı gelişmiş özellikler devre dışı bırakılır ve hizmetlerimizin bir kısmı amaçlandığı gibi çalışmayabilir.

Çerezleri nasıl kullandığımız hakkında daha ayrıntılı bilgiyi Çerez Politikamız bölümünde bulabilirsiniz.

Anonim analizler ve içgörüler

Zaman zaman, hizmetlerimizin erişimini ve etkililiğini kontrol etmemize yardımcı olacak ek bilgiler isteyeceğiz. Örneğin, bir hesap oluştururken, ikamet ettiğiniz ülkeyi veya posta kodunuzu sorabiliriz. Bu veriler etkililiğimizi göstermek ve sunduğumuz ürün ve hizmetleri geliştirmemize yardımcı olmak için yalnızca anonim bir biçimde kullanılmaktadır.

Tüm websitelerimizde toplu kullanım verilerini incelemek için Google Analytics kullanıyoruz. Google Analytics ile hiçbir kişisel veri paylaşılmamaktadır.

Coğrafik veriler ve coğrafik hedefleme

Tüm websitelerinde olduğu gibi, web sayfasını her görüntülemenizde IP adresiniz bize gönderilir. Bazı işlevler için bunu tarayıcınız tarafından sağlanan coğrafi konum bilgilerinizle birlikte kullanarak, sitelerimiz ya da uygulamalarımız üzerinden konumunuza özel içerik sunmak için kullanırız. Web sitemize göz attığınızda veya uygulamalarımızı kullandığınızda, kayıtlı bir kullanıcı değilseniz IP adresiniz ve konum bilgileriniz anonim olarak saklanır, bu durumda profilinize bağlamanız mümkün olacaktır. Bu bağlantı yalnızca geçici olarak var olacak ve ziyaretinizden üç ay sonra kaldırılacak. Bu bilgileri sizi kişisel olarak tanımlamak için kullanmayacağız. Konum verilerini, ürünlerimizin başarılı olduğu yerleri anlamak ve nihayetinde daha iyi bir hizmet sunmak için analiz amacıyla kullanıyoruz.Tarayıcı ayarlarınızı değiştirerek bilgi paylaşımını durdurabilirsiniz.

Mobil uygulamalara özel ayarlar

Uygulamalarımız aracılığıyla anlık bildirimler, konum tabanlı hizmetler ve hedeflenmiş reklamlar sunuyoruz. Uygulamalarımızdan birini ilk kez kullandığınızda, bu hizmetleri açmak isteyip istemediğiniz sorulur. Bu servisleri istediğiniz zaman, cihaz ayarlarınızdan izinleri değiştirerek devre dışı bırakabilirsiniz.

Verilerinizin depolanması

Sağladığınız kişisel veriler, İngiltere'de bulunan güvenli bir ortamda depolanır. Şifreleme, virüsten koruma ve kötü amaçlı yazılımı önleme, izinsiz giriş tespiti, şirket çapında veri kullanım politikaları ve zorunlu güvenlik ve gizlilik personel eğitimi dahil olmak üzere bu verilerin güvenliğini sağlamak için bir dizi teknoloji ve prosedür kullanıyoruz.

Verileriniz AB dışında saklanmamaktadır, ancak bizim adımıza ABD, Hindistan veya Avustralya'da bulunan ana şirketlerimizden birinin size bir hizmet sunması gerekiyorsa,verilerinize onlar tarafından erişilebilir. Verilerinizin güvende olmasını sağlamak ve gizlilik yükümlülüğümüze uymak için, bu şirketlerle birlikte veri paylaşımı sözleşmeleri ve operasyonel güvenlik ve teknik önlemlerimiz bulunmaktadır.

Bilgilerimi ne kadar süre saklayacaksınız?

Verilerinizi tutmamız gerektiği süre boyunca saklayacağız:

  • Ya yasal olarak, örneğin ödemelerle ilgili finansal regülasyonları karşılamak için
  • Ya da size bir hizmet sağlamak için verilerinize ihtiyaç duyduğumuz sürece.

Kişisel veriler şirket içi saklama politikamıza uygun olarak silinir. Birleşik Krallık'tan kayıt olan kullanıcıların tüm tanımlanabilir kişisel verileri, bu websiteyle yaptıkları son etkileşimden 3 sene sonra silinir, uluslararası pazarlardan kayıtlı kullanıcılar için ise bu süre son etkileşimden sonra 2 senedir.

Haklarınız

Verilerinizi gözden geçirme ve güncelleme

Sizin adınıza depoladığımız bilgilerinizi hesabınıza giriş yapıp, profil bilgilerinizi değiştirerek güncelleyebilirsiniz. Hesap oluştururken şifre kullanmadıysanız, sitedeki ‘şifreni mi unuttun’ seçeneğini seçerek yeni bir şifre isteğinde bulunabilirsiniz. Eğer bu hesaba erişiminiz yoksa, Gizlilik Yöneticisi ile iletişime geçerek bir veri güncellemesi talep edebilirsiniz.

GDPR (Avrupa Birliği) ve CCPA (California, ABD) dahil olmak üzere tüm dünyadaki gizlilik düzenlemelerine uygun olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

Bilgilendirilme hakkı

Kişisel verilerinizi neden ve nasıl topladığımız, bu bilgileri nasıl kullanacağımız, kiminle paylaşacağımız, bu bilgileri korumak için hangi güvenlik önlemlerini aldığımız ve bireysel haklarınızın neler olduğu hakkında bilgilendirme hakkına sahipsiniz. Tüm bu bilgilere, bu Gizlilik Bildirimi’nde yer vermekteyiz.

Erişim hakkı

Çevrimiçi profilinize giriş yaparak ya da buradan talepte bulunarak sizin için tuttuğumuz bilgilere erişme hakkına sahipsiniz, eğer kalıcı bir kayıt gerekiyorsa bu bilgileri websitemizden PDF formatında indirebilirsiniz. Alternatif olarak, Gizlilik Yöneticisi ile iletişime geçerek çevrimdışı Konu Erişim İsteği yapabilirsiniz.

Düzeltme hakkı

Tuttuğumuz hatalı ya da eksik verileri güncelleme hakkınız vardır. Verilerinizin Gizlilik Yöneticisi aracılığıyla güncellenmesini talep edebilirsiniz.

Silinme hakkı

Gizlilik Yöneticisi ile iletişime geçerek veya delete@idp-connect.com adresine e-posta göndererek herhangi bir noktada unutulma hakkına sahipsiniz. İsteğiniz üzerine, elimizdeki yasal olarak gerekli olmayan tüm bilgilerinizi kaldıracağız.

İşlemeyi kısıtlama hakkı

Yukarıdaki haklardan birini kullandığınızda işlemeyi kısıtlama hakkınız vardır ve bu isteği işlemek biraz zaman alabilir. Örneğin, bilgilerinizi güncellemek için bizimle iletişime geçtiğinizde, ayrıntılarınız güncellenene kadar kısıtlama isteme hakkına sahipsiniz.

Onayını çekme hakkı

Sizden izin istediğimiz işleme etkinlikleri için, size gönderdiğimiz herhangi bir e-postadaki abonelikten çık bağlantısına tıklayarak, Gizlilik Yöneticisi ile iletişime geçerek ya da profilinizi güncelleyerek bu izni herhangi bir zamanda geri çekme hakkına sahipsiniz.

İtiraz etme hakkı

Kişisel verilerinizin işlenmesine herhangi bir zamanda Gizlilik Yöneticisi ile iletişime geçerek itiraz edebilirsiniz. Bu istekleri yerine getiremeyeceğimiz durumlar olabilir, ancak size yanıt verirken detaylı açıklamasını yapacağız.

Otomatik kararlara ve profillemeye tabi olmamak

İşleme faaliyetlerimizin hiçbiri tamamen otomatik değildir. Davranışı analiz veya tahmin etmek için verileri işlediğimiz durumlar vardır, ancak bu işlem kişisel verilerinizi içerdiğinde sizden kesin bir onay isteyeceğiz.

Veri taşınabilirliği hakkı

Kişisel verilerinizi onayınızla veya iletişim yükümlülükleri altında bize sağladıysanız, başka bir veri denetleyicisine geçmeye karar verdiğinizde, bize verdiğiniz verileri makine tarafından okunabilir bir biçimde isteme hakkınız vardır.

Pazarlama ve E-posta Bültenleri

Endüstri uzmanları olarak eğitim yolculuğunuzda size yardımcı olmak temel hedefimizdir. Bunun bir parçası olarak, aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi abonelik seçeneği sunuyoruz.

You have the following two marketing options sent directly from us:

  • Bültenler - size en son üniversite haberlerini, ipuçlarını ve rehberleri sunan, editör ekibimizden ilham veren e-postalar.
  • Üniversite Haberleri -ilgi alanlarınıza uygun üniversitelerden ve kurumlardan bölüm bilgileri, açılış günleri, etkinlikler ve burslar hakkında haberler ve son güncellemelerden haberdar eden e-postalar. Bu bültenleri kursunuza, kurumunuza veya konum arama geçmişinize göre alacaksınız. Kişisel verilerinizi bu kurumlarla paylaşmayacağız. Sadece uyumlu aktiviteleri olan ve yolculuğunuzda size yardımcı olabilecek özenle seçilmiş eğitim sektörü kurumlarıyla ortak olacağız. Web sitemize giriş yapıp profil sayfanıza giderek izninizi istediğiniz zaman geri alabilirsiniz..

Ortak kurumlarımızdan pazarlama seçenekleri

Uygulamalarımızı kullandığınızda, ortaklarımızın (Üniversiteler) pazarlamasına doğrudan abone olmaya da davet edilebilirsiniz. Bu seçenek kullanılabilir olduğunda, ilgili formda, iş ortağının Gizlilik Bildirimi'ne bağlantı içeren bir onay kutusu olacaktır. Abone olmadan önce, ayrı bir veri denetleyicisi olarak görev yaptıkları ve kendimize göre farklı işleme etkinlikleri ve saklama programları olabileceği için lütfen iş ortağının Gizlilik Bildirimi'ni okuyun.

Bir üniversiteye onay verirseniz, daha sonra onayınızı geri çekmek veya tercihlerinizi değiştirmek için doğrudan Üniversite ile iletişime geçmeniz gerekir. Hesabınıza giriş yaptığınızda profil sayfanıza erişerek hangi üniversitelere abone olduğunuzu öğrenebilirsiniz.
Daha fazla ayrıntı için lütfen bu Bildirimde verilen iletişim bilgileri aracılığıyla bizimle iletişime geçin.

Pazar Araştırması, Anketler ve Yarışmalar

Size faydalı hizmetler ve ürünler sunacak bir konumda olmak veya ortaklarımıza eğitim tercihleriniz hakkında tavsiyede bulunmak için, sıklıkla katılmayı seçebileceğiniz anketler ve pazar araştırma kampanyaları düzenleriz.

Veri toplama, kullanma ve saklama araştırmanın odağına bağlı olarak değişir. Herhangi bir kişisel bilgi vermeden, yürüttüğümüz araştırma hakkında daha fazla bilgi için, lütfen bizden aldığınız anket veya anket davetiyesinde bulunan gizlilik notunu okuyun. Şu anda, Typeform adında bir 3. parti platform kullanarak anketler yapıyoruz.

Pazar araştırması için, araştırmayı bizim adımıza yürütmek üzere uzman bir şirketle görüşebiliriz ve kişisel verilerinize erişebilirler. Kişisel verilerinizi araştırma süresince korumak için gerekli tüm adımları atacağız ve gerekmediğinde bunları randomize edecek ya da sileceğiz.

Kullanıcıları, anketlerimize, pazar araştırmalarımıza veya sosyal medya kampanyalarımıza katıldıkları için ödüllendirmek amaçlı, sık sık yarışmalar düzenliyoruz. Böyle bir yarışmaya katılmak isterseniz, sizden bir e-posta adresi girmenizi isteyeceğiz. Bu bilgileri yalnızca yarışma kazananı sizseniz ve bir ödül teslimatı ayarlamak için sizinle iletişim kurmak için kullanacağız. Müsabaka kapanış tarihinden 1 ay sonra bir müsabaka kapsamında toplanan tüm kişisel bilgileri sileceğiz.

Multimedya İçeriği

Multimedya prodüksiyon faaliyetlerinin bir parçası olarak, IDP Connect kişisel verileri izin temelinde kullanır. Sizden bir videoya ile veya bir fotoğrafta katılmanızı isteyebileceğimiz birkaç örnek vardır:

Öğrenci Etkinlikleri (ekibimiz tarafından organize edilen veya katılılan) Etkinlikte kaydedilen video ve fotoğraf malzemeleri, etkinliği canlı olarak yayınlamak ve / veya gelecekteki etkinlikleri tanıtmak için kullanılır. Bu etkinliklerden bazıları, web sitelerimizde yayınlanan bir makalede yer alacak ve etkinlikten video ve fotoğraf malzemeleri için kullanacaktır.

Tanıtım Videosu Prodüksiyon Etkinlikleri (müşterilerimiz tarafından hazırlanmıştır) Bu videolar ve fotoğraflar belirli bir üniversiteyi tanıtmak ve üniversitenin sunduğu imkanların bazı yönlerini vurgulamak için kullanılır.

Videoları inceleme (inceleme koleksiyonu ekibimiz tarafından kaydedilen veya doğrudan sizin tarafınızdan sağlanan) Bu videolar, kullanıcılarımıza öğrenci deneyiminiz hakkında bağımsız bir görüş sağlamak için hazırlanmıştır.Her video kaydettiğimizde veya fotoğraf çektiğimizde izninizi isteyeceğiz ve size filme / fotoğraf çekimin kullanımı hakkında özel bilgiler içeren bir form sunacağız. Lütfen imzalamadan önce tüm bilgileri okuyun.

Sosyal Medya

Paylaşımlarımızı daha erişilebilir hale getirmek ve sizinle etkileşim kurmak için sosyal medyayı kullanıyoruz. Yayınlarımızı okuyarak, paylaşarak ve yorum yaparak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sosyal medya sayfanızda bu seçeneğe sahip makaleleri de paylaşabilirsiniz. Bir paylaşım oluştururken veya bir paylaşıma yorum bırakırken, lütfen bu yayınlar herkese açık olduğu için ve herkes tarafından görüldüğü için, kişisel bilgilerinizi bırakmayın. Bunun yerine, daha spesifik bir soru sormanız gerekiyorsa, lütfen bize özel bir mesaj gönderin. Özel mesajlar 1 yıl boyunca saklanacak ve şirketimiz dışında hiç kimseyle paylaşılmayacaktır.

Web sitelerimize Facebook kimlik bilgilerini kullanarak giriş yaptığınızda, Facebook'tan bilgilerinizi kullanarak sizin için bir kullanıcı hesabı oluşturuyoruz. Araştırma yapmak veya prospektüs indirmek gibi bazı özellikler yalnızca kayıtlı kullanıcılar tarafından kullanılabilir olduğundan, bu mutlaka gereklidir.

Bu bilgileri bizimle doğrudan Facebook hesabınızdan paylaşmayı durdurabilirsiniz. Bunun daha önce aldığımız verileri (ad, e-posta adresi veya profil resmi) silmeyeceğini lütfen unutmayın.

Sosyal medya platformları aracılığıyla bizimle iletişime geçerken lütfen bu platformun gizlilik bildirimini öğrenin

Verilerinizin partnerlerle paylaşımı

Platformlarımızdaki kursları tanıtan birçok eğitim sağlayıcısıyla çalışıyoruz ve eğitim araştırması yolculuğunuzda size ilgili hizmetler sunuyoruz.

Kişisel verileriniz sadece websitemiz aracılığıyla etkileşime girdiğiniz eğitim sağlayıcıları ile paylaşılacaktır. Örneğin, bir kuruma soru gönderdiğinizde ya da broşür talebinde bulunduğuzda, sorgulamanızla ilişkili detaylarınız, sorunuzun direk cevaplanabilmesi için kuruma sağlanacaktır.

Ayrıca, websitemizi kullanan kullanıcıların okula kaydolmalarını gözlemlemek amacıyla sağlayıcılara anonimleştirilmiş site kullanım verileri sağlıyoruz.

Pazar araştırması kampanyalarımızdan veya anketlerimizden birine katılırsanız, kişisel verilerinizi asla ortaklarımızla paylaşmayacağız, yalnızca sizi kişisel olarak tanımlayamayacak toplanmış verileri paylaşırız.Veri işleme prosedürlerimiz kişisel verilerinizin bizden aldığınız hizmetle korunmasını sağlar. Ayrıca, kişisel bilgilerinizi işlerken güvenlik operasyonel ve teknik önlemleri aldıklarından emin olmak için ortaklarımızla veri paylaşımı anlaşmalarımız mevcuttur..

Diğer websiteleriyle bağlantı

Websitemizde bölüm ve okul bulmanızı sağlayan diğer websitelerine birçok link bulunmaktadır. Bu gizlilik bildirimi bu linkleri kapsamamaktadır. Ziyaret ettiğiniz diğer websitelerindeki gizlilik bildirimlerini okumanızı öneririz.

Gizlilik Bildirimi detaylarındaki değişiklikler

En yeni sürümün tarihi, bu sayfanın en üstünde görünecektir. Zaman zaman bu Gizlilik Bildirimi’ni güncelliyor olabiliriz, lütfen kişisel bilgilerinizi her gönderdiğinizde gözden geçirin. Bu bildirimde önemli değişiklikler yaparsak, size bu değişiklikleri bildiren bir e-posta göndereceğiz. Bu değişikliklere katılmıyorsanız lütfen kişisel bilgiler sağlamak için web sitelerimizi kullanmayın. Ayrıca hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz - lütfen haklar bölümüne bakın

Sorularınız İçin

Kişisel verilerinizle ilgili sorunuz veya şikayetiniz varsa, lütfen aşağıdaki adresten Gizlilik Yöneticisi ile iletişime geçin:

Gizlilik Yöneticisi
IDP Connect Ltd
First Floor, Bedford House, Fulham Green
69-79 Fulham High Street
Londra
SW6 3JW

privacy@idp-connect.com

Gizlilik Yöneticisinin talebinizle hızlı ve doğru bir şekilde ilgilenmediğini düşünüyorsanız, ICO’ya şikayette bulunma hakkınız vardır. https://ico.org.uk/make-a-complaint/

Siteye Özel Gizlilik Bildirimi

Aşağıdaki bölümde, Hotcourses Turkey websitesine özel kişisel verilerin toplanması ve işlenmesi hakkında bilgi verilmektedir.

Siteye https://www.hotcourses-turkey.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Site, 16 yaş ve üzerindeki kullanıcılar tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu yaşın altındaki kullanıcıların websitede hesap oluşturmasına izin verilmemektedir.

Sizden hangi kişisel verileri topluyoruz?

Aşağıdaki kişisel veri öğeleri kayıt sürecinin bir parçası olarak toplanmaktadır:

  • Ad
  • Soyad
  • Email adresi
  • Milliyet
  • Giriş senesi ve ayı
  • Bölüm
  • Eğitim seviyesi
  • Tercih edilen eğitim destinasyonu
  • Doğum tarihi
  • Telefon numarası
  • İkamet edilen ülke

Aşağıdaki kişisel veri öğeleri kullanıcı profili, arama filtreleri, sanal chat yolculuğu ve üniversite sorgularının bir bölümü olarak toplanır. Bunların hepsi isteğe bağlıdır:

  • Cinsiyet
  • Email adresi
  • Güncel yeterlilik
  • Güncel yeterlilik durumu
  • Güncel yeterlilik puan tipi
  • Güncel yeterlilik puanı
  • Güncel yeterliliğin tamamlanacağı sene
  • Uygunluk sınav puanları
  • Eğitim geçmişi

Hotcourses Turkey websitesine kayıt olmak ya da oturum açmak için Facebook'u kullanırsanız aşağıdaki kişisel veri öğeleri toplanır:

  • Ad
  • Soyad
  • Cinsiyet
  • Email adresi

Verilerinizi nasıl işliyoruz?

Hotcourses Turkey websitesini kullanırken, kişisel verilerinizi işlediğimiz yerlerde aşağıdaki etkileşimleri gerçekleştirebilirsiniz:

  • Kullanıcı profili oluşturmak
  • Üniversitelere soru göndermek
  • Üniversite broşürleri talep etmek
  • E-kitapları indirmek
  • Ana şirketimiz IDP'nin danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak
  • Üniversite günlerine yer ayırtmak
  • Kurumlar hakkında yorum eklemek
  • Arama filtrelemeleri
  • Bizimle iletişime geçin

Kişisel bilgilerinizi taleplerinizi yanıtlamak için kullanırız, Örneğin; sizin için bir hesap oluştururuz, ödül çekilişi kazananlardan biriyseniz (bir yarışmaya katılırken) sizinle iletişime geçeriz veya abone olduysanız size bülten göndeririz.
Ayrıca kişisel verilerinizi ve arama geçmişinizi yayınlar, üniversiteler ve kurslar gibi özel içerikler önermek için de kullanırız.

Onay seçenekleri

Kayıt sürecinin bir parçası olarak, aşağıdakilere katılma seçeneğiniz vardır:

  • Hotcourses Turkey’den haber bültenleri
  • Üçüncü taraf ortaklar adına tarafımızdan gönderilen üniversite güncellemeleri
  • Pazar araştırması, anketler ve yarışmalar
  • Ayrıca, şunları da seçebilirsiniz:
  • Ortak kurumlarımızdan pazarlama iletişimi (seçtiğiniz Üniversitelerden doğrudan haber bültenleri ve pazarlama materyalleri almayı seçebileceğiniz harici abonelikler)

Seçenek mevcut olduğunda, editoryal amaçlar için Hotcourses Turkey'den daha fazla iletişim kurulmasını da kabul edebilirsiniz.

Ortak kurumlarımızdan gelen pazarlama seçenekleri dışındaki tüm izinler, Hotcourses Turkey Gizlilik Yöneticisi ile iletişime geçerek, profilinizde çevrimiçi olarak bulunan posta tercihlerinizi çevrimiçi güncelleyerek veya bizden aldığınız her e-postadaki abonelikten çıkma bağlantısını tıklayarak, herhangi bir noktada geri çekilebilir..

Pazarlama için onayınızı ortak kurumlarımızdan birinden (Hotcourses Turkey'ye verildiğinde) çekmek için, doğrudan kurumla iletişime geçmeniz gerekecektir. Hangi kurumlara rıza gösterdiğinizi Hotcourses Turkey profil sayfanızdan görüntüleyebilirsiniz.

Hotcourses Turkey websitesinde Facebook'u kullanarak oturum açarsanız, Hotcourses Turkey sitesindeki aktivitenizi Facebook arkadaşlarınızla paylaşma seçeneğine sahip olursunuz.

Veri paylaşımı

İrtibat bilgileriniz, talebinizi doğrudan yerine getirebilmeleri için, sorgulama yaptığınız veya prospektüs talep ettiğiniz eğitim kurumlarıyla paylaşılır..

Paylaştığınız tüm görüşler, Hotcourses Turkey ve ilgili sosyal medya kanallarında yayınlanacak. (Facebook, Twitter, Instagram).

Hotcourses Turkey sitesindeki danışmanlık hizmetleriyle uğraşıyorsanız, verileriniz danışmanlık hizmetlerimizi işleten ana şirketimiz olan, IDP Education ile paylaşılacaktır.