The University of Texas at Austin, English Language Center

Amerika Birleşik Devletleri Amerika Birleşik Devletleri

864 Görüntüleme

The University of Texas at Austin İngilizce Dil Merkezi dereceye ve uluslararası çapta öğrencilere eğitim deneyimi bulunan akademisyenlere sahiptir.

  • Teksas'ın 1 numarası (U.S. News & World Report 2024)
  • ABD'nin 9 numarası (U.S. News & World Report 2024)
  • En hızlı büyüyen ve en güvenli ABD şehirlerinden biri
  • Burs ve kampüste iş imkânları
ADD TO MY FAVOURITES

Üniversite tarafından söylenen

Genel Bakış

Austin Texas Üniversitesi (UT), ABD’deki en iyi 10 devlet üniversitesi ve dünyanın en iyi 40 üniversitesi arasındadır. Birinci kademe araştırma üniversitesi olan UT 18 fakülte ve yüksekokula ve 50.000'den fazla öğrenciye sahiptir. UT, işletme, mühendislik, eczacılık, hukuk ve bilgisayar bilimleri alanlarında en iyi 20’de yer alan programları ile tanınır. Üniversitenin temel hedefi; eğitim, keşif, özgürlük, liderlik, bireysel imkânlar ve sorumluluk gibi temel değerler aracılığıyla toplumun yararına yaşamları dönüştürmektir.

İngilizce Dil Merkezi

University of Texas’ın (UT) İngilizce Dil Merkezi, 1965’ten bu yana kaliteli İngilizce eğitimi sunar. Her yıl 35’i aşkın ülkeden 700 ila 800 öğrenci, eğitim almak için UT İngilizce Dil Merkezine gelir. Her seviyede ve farklı öğrenci tiplerine göre sunulan programlar arasında İngilizce Dil Programı, Akademik İngilizce Programı, kısa dönemli programlar ve İkinci Dil Olarak İngilizce (ESL) grupları ve Yabancı Dil Olarak İngilizce (EFL) öğretmenlerine özel programlar sunulur.

Merkezki tüm eğitmenler ABD dışından mezun olmuş, orada yaşamış, yurtdışına seyahat etmiş veya orada eğitim vermiş olup en az bir yabancı dilde uzmandır. Aynı zamanda tamamı, (bazıları 20 yıldan fazla) uluslararası eğitim alanında deneyime sahiptir.

Üniversite, 140’tan fazla ülkeden 7.000’i aşkın uluslararası öğrencinin ve akademisyenin yer aldığı uluslararası bir topluluğa sahiptir. Öğrencilerin çoğunluğu Suudi Arabistan, Çin, Güney Kore, Türkiye, Meksika, Brezilya ve Japonya’dandır.

Yurt, özel veya paylaşımlı apartman seçeneği, kooperatif evler ve evde konaklama gibi kampüse yakın, pek çok konaklama seçeneği mevcuttur. İngilizce programlarına katılan öğrencilere pek çok kaynak sunulur ancak istedikleri seçeneği kendilerinin ayarlaması gerekir.

.Öğrenciler sınıf ortamının dışında, ABD ve Teksas kültürü hakkında bilgi edinebilir ve haftalık sosyal etkinlikler, İngilizce pratik imkanları ve çok dilli sohbet grupları aracılığıyla arkadaş edinebilirler; bunların tamamını güzel Austin şehrini keşfederken yapabilirler.

Austin, Teksas’ın başkenti olarak yaşamak, çalışmak ve eğlenmek için en iyi yerler listesinde sürekli üst sıralarda yer alır. Hâlihazırda ABD’deki en büyük 10. şehir olup yaklaşık 995.000 nüfusa sahiptir. Büyüklüğü diğer şehirlere kıyaslandığında Austin, küçük bir kasaba hissi de verir ve yaşam giderleri nispeten uygundur. Austin, çok sayıda park ve bisiklet sürme, dağ yürüyüşü ve yüzme gibi açık hava faaliyetleri için yeşil alanlara sahiptir. İklim ılıktır ve yılın yaklaşık 300 günü güneşlidir. Austin aynı zamanda “Dünyanın Canlı Müzik Başkenti” olarak bilinir. Austin’de ve çevresinde 150’den fazla canlı müzik mekânı mevcuttur. Aynı zamanda tiyatro, resim, sinema ve spor gibi diğer eğlence seçeneklerine erişim imkânı da mevcuttur.

İngilizce Programı

Akademik İngilizce programı

Kısa dönem programlar

EFL Öğretmenlik Eğitimi

Dil ve Kültür Programı

Öğrenci yorumları

Bu üniversite için hiç yorum yok. İlk yorumu sen yaz.

İletişime geç