Yurtdışı eğitim yolcuğunuza başlayın

Study in north_america

Kuzey Amerika'da Eğitim

Neden Kuzey Amerika'da Eğitim?

Kuzey Amerika, yurtdışında öğrenim için dünya genelinde en çok tercih edilen bölgedir ve her yıl 800.000’i aşkın uluslararası öğrenci Kuzey Amerika kıtasında öğrenim görmeyi tercih etmektedir. Kuzey Amerika, uluslararası düzeyde tanınmış ve esnek çok sayıda derece programı sunan, dünyada önde gelen üniversitelerden bazılarına ev sahipliği yapar. Öğrenciler aynı zamanda Kuzey Amerika’da bulunan kurumlarda mevcut olan zengin spor etkinliklerinden, sosyal ve kültürel faaliyetlerden faydalanabilir.

DAHA FAZLA BİLGİ
Study in the europe

Avrupa'da Eğitim

Neden Avrupa'da Eğitim?

Dünya çapında en eski ve en tanınmış üniversitelerden bazıları Avrupa’dadır. Avrupa’da yüksek öğretim sistemleri ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir ancak hepsi harika eğitim ve araştırma imkânları sunar ve bazıları oldukça ekonomiktir. Avrupalı öğrenciler, bazen gittikleri diğer Avrupa ülkesinin vatandaşları olan yerel öğrencilerle aynı öğrenim ücretlerine tabii olabilmektedir. Avrupa dışından olan öğrenciler için diğer bir cezbedici faktör ise mükemmel seyahat imkânları sayesinde Avrupa şehirleri arasında dolaşımın kolay olmasıdır.

DAHA FAZLA BİLGİ
Study in australasia

Avustralasya'da Eğitim

Neden Avustralasya'da Eğitim?

Avustralya, dünyadaki nüfus yoğunluğunun en seyrek olduğu bölgelerden biri olabilir ancak uluslararası öğrenciler arasındaki popülerliği onu dünyada öğrenim amaçlı en çok tercih edilen 3. kıta yapmaktadır. Öğrenim amaçlı tercih edilen diğer ülke olan Yeni Zelanda da bu alanda hızla büyümektedir ve öğrencileri buraya çeken yalnız güzel manzaralar ve ılıman iklim değildir. İş imkânları, dünya standartlarında eğitim imkânları ve kültürel çeşitlilik de Avustralasya’yı yüksek öğretim haritasında sağlam bir yere koymaktadır.

DAHA FAZLA BİLGİ
Study in the Asia

Asya'da Eğitim

Neden Asya'da Eğitim?

Asya’daki ekonomik bölgeler hızla büyümeye devam ettikçe yüksek öğretim sektörü de büyümekte ve bu kıtada öğrenim görmek için öğrencilere cezbedici koşullar sunmaktadır. Asya’daki eğitim imkânları, bölgedeki öğrenciler ve batıdan gelenler için oldukça caziptir. Üniversiteler, dünya sıralamalarındaki yerlerini üst sıralara taşımaktadır ve yüksek öğretim konusunda ileriye dönük ve uluslararası bir vizyona sahiptir. Asya’da öğrenci şehirleri modernlik ve kültürü bütünleştiren zengin bir öğrenim deneyimi sunar.

DAHA FAZLA BİLGİ

İletişime geç